Descompte Residents i/o treballadors del Pas de la Casa

Ara pot descargar el formulari de sol·licitud de reducció tarifaria fent CLICK AQUÍ. Aquest formulari de sol·licitud més la documentación corresponent s’ha de lliurar en horari d’oficina o bé a les bústies situades a la planta baixa, accessibles les 24 hores del dia.

Per conèixer tots els detalls sobre la documentació necessària que ha d’acompanyar la demanda de reducció tarifària posis en contacte al telèfon +376 755 670.

 

Termes i condicions

  1. La reducció tarifària s’aplica només si l’usuari utilitza el sistema de pagament que hagi escollit en el moment d’efectuar la demanda.
  2. Els sistemes de pagament són incompatibles entre si.
  3. Els descomptes que s’apliquen no són acumulatius.
  4. La reducció tarifària s’aplicarà mentres el titular compleixi les condicions que figuren a la demanda i per tant autoritza al Govern d’Andorra a comunicar a l’empresa concessionària les baixes.
  5. L’interessat es compromet a identificar-se (passaport o document similar) davant els empleats de la concessionària si així ho requereixen.
  6. La targeta d’identificació és propietat de la concessionària, és personal i intransferible, només pot ser utilitzada pel titular i implica l’acceptació de les normes establertes.
  7. La targeta d’identificació es pot utilitzar únicament a les vies manuals. La targeta bancària habilitada es pot utilitzar tant a les vies manuals com a les automàtiques.
  8. Està totalment prohibida la cessió, el préstec, la transmissió i l’ús per persones diferents del titular de la targeta d’identificació i/o de la targeta bancària habilitada.
  9. L’incompliment de les condicions d’ús implica la suspensió del dret a la reducció tarifària.